"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Volonteri


Budi promjena koju želiš vidjeti – postani volonter! Hrvatska asocijacija za sportski menadžment poziva sve mlade osobe da se uključe u rad Asocijacije na vrlo zanimljiv način!

Voliš sport? Voliš menadžment? Vidiš svoju budućnost u sportskim organizacijama? Postani volonter, stekni vrijedno iskustvo i ispuni svoj potencijal! Promoviranje i predstavljanje Asocijacije na različitim sportskim, edukativnim i drugim događajima, organiziranje konferencija, seminara i radionica, organiziranje humanitarnih akcija, osmišljavanje zajedničkih projekata – samo su neki od načina uključivanja u rad Hrvatske asocijacije za sportski menadžment!

Projekt “Volonteri” pokrenut je kako bi se mladim osobama ponudila prilika za dokazivanje, osobni rast i usavršavanje. Volontiranje omogućuje cijelu paletu novih poslovnih i životnih mogućnosti.

Osim navedenog, volonteri dobivaju i Potvrdu o stečenim kompetencijama tijekom volontiranja i Diplomu kao zahvalu za sudjelovanje u radu Hrvatske asocijacije za sportski menadžment!

 

Kako postati volonter?


Dovoljno je obratiti se putem e-mail adrese volonteri@hasm.hr ili direktno voditelju volonterskog odjela, Borenu Toniju Prkiću. Pod “Predmet poruke ” (eng. subject) naznačite da se radi o prijavi za volontiranje.

e-mail: volonteri@hasm.hr
e-mail: boren-toni.prkic@hasm.hr
mob: +385(0)919034612

 

Voditelj volonterskog odjelaBoren Toni Prkić je profesionalni vaterpolist i redoviti student sportskog menadžmenta. Volonterskim i humanitarnim radom bavi se preko 10 godina. Za nesebično pomaganje drugima nagrađen je prestižnim nagradama “Ponos Hrvatske 2010.” i “Splitski pupoljak 2016.”. Teorijsko znanje stečeno na fakultetu, iz dana u dan obogaćuje sudjelovanjem u organizaciji raznih sportskih događaja. Radio je za portal “Hrvatska reprezentacija”, a od ljeta 2018. godine postaje i članom marketing tima FC Split Tommy.

LinkedIn profil