"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i događajima!

Volonteri


Budi promjena koju želiš vidjeti – postani volonter! Hrvatska asocijacija za sportski menadžment poziva sve mlade osobe da se uključe u rad Asocijacije na vrlo zanimljiv način!

Voliš sport? Voliš menadžment? Vidiš svoju budućnost u sportskim organizacijama? Postani volonter, stekni vrijedno iskustvo i ispuni svoj potencijal! Promoviranje i predstavljanje Asocijacije na različitim sportskim, edukativnim i drugim događajima, organiziranje konferencija, seminara i radionica, organiziranje humanitarnih akcija, osmišljavanje zajedničkih projekata – samo su neki od načina uključivanja u rad Hrvatske asocijacije za sportski menadžment!

Projekt “Volonteri” pokrenut je kako bi se mladim osobama ponudila prilika za dokazivanje, osobni rast i usavršavanje. Volontiranje omogućuje cijelu paletu novih poslovnih i životnih mogućnosti.

Osim navedenog, volonteri dobivaju i Potvrdu o stečenim kompetencijama tijekom volontiranja i Diplomu kao zahvalu za sudjelovanje u radu Hrvatske asocijacije za sportski menadžment!

 

Kako postati volonter?


Dovoljno je obratiti se putem e-mail adrese volonteri@hasm.hr ili direktno voditelju volonterskog odjela, Borenu Toniju Prkiću. Pod “Predmet poruke ” (eng. subject) naznačite da se radi o prijavi za volontiranje.

e-mail: volonteri@hasm.hr
e-mail: boren-toni.prkic@hasm.hr
mob: +385(0)919034612

 

Voditelj volonterskog odjelaBoren Toni Prkić je profesionalni vaterpolist i redoviti student sportskog menadžmenta. Volonterskim i humanitarnim radom bavi se preko 10 godina. Za nesebično pomaganje drugima nagrađen je prestižnim nagradama “Ponos Hrvatske 2010.” i “Splitski pupoljak 2016.”. Teorijsko znanje stečeno na fakultetu, iz dana u dan obogaćuje sudjelovanjem u organizaciji raznih sportskih događaja. Radio je za portal “Hrvatska reprezentacija”, a od ljeta 2018. godine postaje i članom marketing tima FC Split Tommy.

LinkedIn profil

 

 

Partneri
Europska asocijacija za sportski menadžment

Hrvatska olimpijska akademija

Hrvatski olimpijski odbor

Sport Business Chain

UP Energy Beverages

Galaxy travel agency

Međimursko veleučilište u Čakovcu

Koestlin

Hrvatska udruga profesionalnih sportaša

Sophico

Visoka poslovna škola PAR

Visoka škola Aspira

Kineziološki fakultet u Zagrebu