"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Politika privatnosti


Hrvatska asocijacija za sportski menadžment, u daljnjem tekstu HASM, poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Voditelj obrade osobnih podataka


HASM, Skokov prilaz 5, 10000 Zagreb, voditelj je obrade Vaših osobnih podataka te se obvezuje na zaštitu istih. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s općim odredbama zaštite osobnih podataka (GDPR).

Službenik za zaštitu osobnih podataka


Sukladno relevantnim propisima HASM je imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka kojeg možete kontaktirati u slučaju dodatnih pitanja o obradi Vaših osobnih podataka. Kontakt: dpo@hasm.hr.

Podaci koje prikupljamo


Prikupljaju se samo oni podaci koji su potrebni za ispunjenje svrhe prikupljanja, odnosno u svrhu učlanjivanja u HASM: ime, prezime, osobni identifikacijski broj (OIB), datum rođenja, adresa i mjesto stanovanja, e-mail i broj mobitela.

Svrha prikupljanja


Prikupljeni podaci služe isključivo za učlanjivanje u HASM, promociju (uz privolu), mogućnosti slanja informacija o edukacijama, radionicama, projektima i slično, te za interne statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti


Vašu e-adresu i ostale podatke HASM ne prodaje, ne iznajmljuje i ne stavlja trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to protivno HASM-ovoj politici o privatnosti.

Vrijeme trajanja politike privatnosti


Trenutak učlanjivanja u HASM predstavlja Vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti podataka je trajna. U svakom trenutku, nakon isteka članstva, možete tražiti brisanje Vaših podataka. Nakon toga se HASM više neće koristiti Vašim podacima osim za interne svrhe, odnosno za statističke obrade podataka.

Kolačići i internetske tehnologije


HASM stranica koristi „kolačiće“ i druge tehnologije koje olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o Vašim područjima interesa, obrađivanje različitih zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika Vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje Vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate HASM stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva Vašeg pretraživača, ali ne i Vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača.