"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Članstvo


The New Generation of Thinking! Hrvatska asocijacija za sportski menadžment poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe koje prepoznaju ulogu i važnost sportskog menadžmenta te koje žene doprinijeti promjenama u sportu da se učlane u HASM i postanu dio generacije koja drugačije razmišlja!

Opći uvjeti članstva*

Redovnim članom Hrvatske asocijacije za sportski menadžment postajete ispunjavanjem online pristupnice. Članstvo se ne treba produljivati osim u slučaju pristupanja u punopravno članstvo.

Pristupanje u Punopravno članstvo moguće je nakon jedne godine dana aktivnog rada u udruzi i preporuke jednog od punopravnih članova. Punopravni članovi imaju obavezu uplate godišnje članarine u iznosu od 100,00 kn, kako bi potvrdili svoje članstvo.

Članstvo u Klubu prestaje dragovoljnim istupom, isključenjem, smrću člana ili prestankom djelovanja Kluba. Odluku o isključenju člana iz Kluba donosi Stegovna komisija.

Uplatnica-punopravni-članovi-2021 ili skeniranjem 2D Barkoda

HASM svojim članovima nudi brojne pogodnosti – od besplatnog preuzimanja stručne literature iz područja sportskog menadžmenta, prava učešća u svim programima djelovanja Asocijacije, pa sve do vlastitog predstavljanja na sajmovima i drugim promotivnim skupovima. Detaljne informacije o članstvu i članskim pogodnostima pročitajte u nastavku.

Pogodnosti za članove


  • ravnopravno članstvo u Asocijaciji i korisnički račun za web sadržaje,
  • pravo korištenja svih potencijala Asocijacije,
  • pravo učešća u svim oblicima i svim programima djelovanja,
  • pravo korištenja svih rezultata iz programa aktivnosti,
  • pravo na organiziran nastup i predstavljanje članova na sajmovima i drugim promotivnim skupovima,
  • korištenje svih edukativnih materijala i stručne literature (omogućeni korisničkim računom na webu).

* Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnost.

 

Učlanite se putem forme za registraciju:

Prikaži Opće uvjete korištenja