"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Opći uvjeti korištenja internetske stranice


Molimo Vas da se prije početka korištenja internet stranica www.hasm.hr, u daljnjem tekstu web stranice, upoznate s ovim Općim uvjetima korištenja internet stranica. Dužnost je i obaveza korisnika koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. HASM ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta i pozitivnih propisa. U slučaju dodatnih pitanja vezano za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu: info@hasm.hr.

Prihvaćanje općih uvjeta


Pristupanjem web stranicama ili korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja, smatra se da prihvaćate ove Opće uvjete korištenja.

Promjene


HASM zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih web stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Registracija korisnika


Za korištenje pojedinih sadržaja na ovim web stranicama (stručna literatura)  morate se prijaviti u sustav pomoću adrese e-pošte, lozinke ili drugih podataka koje ćete navesti u postupku registracije.

U postupku registracije i prilikom popunjavanja osobnog profila obvezujete se navesti točne, potpune i važeće podatke.

HASM zadržava pravo na odbijanje registracije, kao i na ukidanje ili uskraćivanje mogućnosti daljnjeg korištenja korisničkog računa za koje je korisnik registriran u slučaju kada na bilo koji način kršite ove Opće uvjete ili na neki drugi način usporavate ili ometate rad web stranica. HASM zadržava pravo poduzimanja odgovarajućih mjera protiv takvih korisnika.

U postupku registracije prikupljat ćemo od Vas određene osobne podatke koji podliježu Općim uvjetima zaštite osobnih podataka.