"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Želja za usavršavanjem dovela nas je do suradnje s tvrtkom Sophico


Objavljeno:  20.09.2018.   
Podijelite:

„Davanje vlastitog primjera nije glavni način na koji možemo utjecati na nekoga, već je to jedini način.“

Albert Einstein

…činjenica je da tehnologija danas predstavlja jedan od najvažnijih čimbenika okoline sportskih organizacija i da u najvećoj mjeri može doprinijeti stvaranju novih poslovnih prilika. S druge strane, jednako tako može uzrokovati i brojne prijetnje opstanku i razvitku ukoliko se sportske organizacije na vrijeme ne prilagode spektakularnom tehnološkom razvoju kojem upravo svjedoče i dinamičnom okruženju u kojem egzistiraju. Stoga, kvalitetan sustav praćenja i analiza tehnološke okoline, mora postati obaveza svake sportske organizacije kako bi se pravovremeno prilagodila specifičnim zahtjevima iste.

Spoznaja i implementacija novih tehnoloških i informacijskih procesa pruža mogućnost oblikovanja suvremenih sportskih organizacija s neslućenim potencijalom unapređenja rada u sportu.

No, jedno je sve ovo znati i napisati, odnosno verbalno zagovarati, a nešto sasvim drugo i vlastitim primjerom pokazati.

Vodeći se prije svega konceptom “dobrog upravljanja u sportu“, a potom i citatom s početka teksta, Hrvatska asocijacija za sportski menadžment potpisala je ugovor o partnerstvu s tvrtkom Sophico u cilju ostvarivanja organizacijskog iskoraka upravljanja Asocijacijom. Tvrtka Sophico razvila je program koji u potpunosti unapređuje komunikacijske procese unutar organizacije i olakšava administrativne procedure. Veća učinkovitost, snižavanje troškova i ušteda vremena samo su dio onoga što nudi navedeni program.

Za sportske klubove, spektar aktivnosti koje pokriva program, odnosno sustav tvrtke Sophico, puno je širi; od praćenja razvoja igrača, planiranja i analiza treninga, praćenja i analiza oporavka igrača u slučaju ozljede, pregled povijesti ozljeda i izostanaka igrača, komunikacije s igračima, pa sve do detaljnih i iscrpnih izvještaja sa svih odigranih utakmica. Osim toga, program značajno poboljšava komunikaciju s polaznicima akademije i njihovim roditeljima. Roditelji se u svakom trenutku mogu prijaviti na web stranicu ili mobilnu aplikaciju i saznati sve potrebne informacije ili pratiti rezultate svoje djece.

Detaljnije informacije o ovom sportsko-organizacijskom programu mogu se pronaći na web-stranici ili na jednoj od društvenih mreža, Facebook, Twitter i Google+, tvrtke Sophico.

Suradnjom s tvrtkom Sophico, Hrvatska asocijacija za sportski menadžment želi podići svoju organiziranost na jednu sasvim novu razinu. Osim toga, svojim primjerom želi pozitivno utjecati na sportske klubove i druge sportske organizacije.

 

Photo: Sophico FB