"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Predstavnik EOSE-a izrazio želju za sastankom s HASM-om


Objavljeno:  25.06.2018.   
Podijelite:

Split će još jednom biti središte sporta  – 10. i 11. srpnja 2018. godine Europska komisija organizira sastanak Stručne skupine za ljudske resurse u sportu koji će se održati upravo u Splitu. Na sastanku će sudjelovati i predstavnik European Observatoire of Sport and Employment (EOSE) gospodin Ben Gittus.

EOSE je međunarodna neprofitna organizacija koja se bavi promicanjem znanja o globalnom razvoju, zapošljavanju i obrazovanju u sportu. Riječ je o jednoj od vodećih organizacija koje imaju utjecaja na politike Europske unije u području obrazovanja kadrova u sportu.

Povodom gore spomenutog događaja, gosp. Ben Gittus izrazio je želju da održi sastanak i s predstavnicima Hrvatske asocijacije za sportski menadžment, a na temu suradnje s HOO-om u području obrazovanja u sportu i poticanja izvrsnosti upravljanja.

Izuzetna nam je čast što je tako velika i važna organizacija poput EOSE prepoznala naš rad i nastojanja da se sportski menadžment u Hrvatskoj što kvalitetnije razvija. Ovaj poziv potvrda je da smo na pravom putu. – izjavio je izvršni direktor HASM-a, Nino Kapitanović.