"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

HASM PRIPREMA SVOJU DRUGU KONFERENCIJU Kroz dva okrugla stola čut će se razmišljanja o izazovima hrvatskog sporta (Sportske novosti)


Objavljeno:  23.05.2019.   
Podijelite:

Hrvatska asocijacija za sportski menadžment – HASM u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom – ZICER i Fortis Labor organizira konferenciju „Izazovi hrvatskog sporta“, koja će se održati u petak 24. svibnja, u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra – ZICER na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15, s početkom u 10:30 sati.

Na konferenciji će se okupiti brojna poznata lica iz svijeta sporta, kako natjecateljskog tako i rukovodećeg dijela. Organizacijom ovog događanja potiče se nastavak razgovora o razvoju hrvatskog sporta, uključenosti svih čimbenika i unaprjeđenju kompletnog sustava.

Kroz dva okrugla stola čut će se razmišljanja o izazovima hrvatskog sporta u narednom razdoblju iz perspektive:

  • institucija i organizacija koje su dio ekosustava sporta u Hrvatskoj, kao i
  • trenera, sportaša i bivših sportaša koji godinama stvaraju vrhunske rezultate i dobivaju priznanja na europskoj razini.

Uvažene govornike, odnosno paneliste konferencije čine; trener veslanja Nikola Bralić, proslavljena hrvatska rukometašica Maida Arslanagić, osnivačica judo kluba Fuji i dobitnica nagrade Europske komisije Marina Drašković, profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Tomislav Globan, izbornik stolnoteniske reprezentacije Neven Karković, potpredsjednik HASM-a Alojzije Janković, kao i mnogi drugi prominentni ljudi iz hrvatskog sporta.

Hrvatska asocijacija za sportski menadžment svojom drugom konferencijom, kao i svim budućim konferencijama, želi potaknuti razvoj sportskog menadžmenta u Republici Hrvatskoj.

Preuzeto: https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/ostalo/hasm-priprema-svoju-drugu-konferenciju-kroz-dva-okrugla-stola-cut-ce-se-razmisljanja-o-izazovima-hrvatskog-sporta/8901143/ – www.sportske.jutarnji.hr