"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Prva europska anketa o vještinama zaposlenika u području sporta i tjelesne aktivnosti


Objavljeno:  07.11.2018.   
Podijelite:

Ispunjavanjem ankete o vještinama zaposlenika u području sporta i tjelesne aktivnosti pomoći ćete oblikovanju budućih radnih mjesta u sportu!

Navedena anketa dio je ESSA-Sport projekta financiranog od strane Europske komisije iz Erasmus + programa uz koordinaciju European Observatoire of Sport and Employment (EOSE).  Riječ je transnacionalnoj inicijativi za sve članice EU koja uključuje 18 nacionalnih partnera i 5 Europskih mreža. Puni naziv projekta je European Sector Skills Alliance for Sport and Physical Activity (ESSA-Sport).

Cilj projekta je poboljšati ponudu potrebnih vještina u području sporta. Stavovi poslodavaca ključni su za uspjeh ovog projekta, a rezultati ankete koristit će se za informiranje:

  • 28 nacionalnih izvješća i akcijskih planova – po jedan za svaku članicu EU;
  • prva sveobuhvatna analiza zapošljavanja i vještina u cijelom sektoru na području EU;
  • prvi EU sastanak na vrhu o vještinama u sportskom sektoru koji će biti organiziran u 2019.

Osim navedenog, cilj je predstaviti i stavove poslodavaca o realnim izazovima s kojima se suočava sportski sektor koji iz dana u dan raste, mijenja se i postaje sve važniji za društvenu i gospodarsku budućnost Europe.

Ispunjavanje ankete ne bi trebalo trajati više od 25 minuta, a vaši će odgovori biti anonimni i sigurni. Podaci će se obrađivati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Ako vam je potrebna pomoć prilikom popunjavanja upitnika, možete se obratiti nacionalnom ESSA-Sport koordinatoru ili Simoneu Digennaru sa Sveučilišta Cassino iz Južnog Lazija koji vodi ovaj istraživački projekt.

Za daljnje informacije pogledajte službenu web stranicu projekta: www.essa-sport.eu.

 

ANKETA