"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

EASM ljetna škola 2019 – Madrid


Objavljeno:  17.08.2018.   
Podijelite:

Europsko sveučilište u Madridu, dugogodišnji partner EASM-a, ponovno će biti domaćin EASM ljetne škole! Događaj će se održati od 15. do 19. svibnja 2019. godine.

Studenti iz cijelog svijeta okupit će se na pet dana radi učenja i umrežavanja. Osim akademskog programa, svim sudionicima bit će ponuđen opsežan društveni program s kulturnim, kulinarskim i sportskim komponentama. Sudionici ljetne škole imat će priliku proširiti svoje privatne i poslovne veze u jednom od glavnih središta sportskog upravljanja u Europi.

Detalji o događaju:

Datum: 15. do 19. svibnja 2019.
Mjesto: Kampus Sveučilišta Europea de Madrid, Španjolska.
Sadržaj: Fokus će biti na međunarodnom sportskom marketingu. Znanje iz ovog područja neophodno je svim sportskim menadžerima.
Ciljevi: stjecanje novih znanja i stručnosti na području međunarodnog sportskog marketinga. Uz teoriju, studenti će moći primijeniti naučene profesionalne marketinške alate u sportskim organizacijama.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ili su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati organizatora na: easmsummerschool@eventsgb.com ili se jednostavno zaputite na Facebook fanpage!