"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i događajima!

EASM ljetna škola 2019 – Madrid


Objavljeno:  17.08.2018.   
Podijelite:

Europsko sveučilište u Madridu, dugogodišnji partner EASM-a, ponovno će biti domaćin EASM ljetne škole! Događaj će se održati od 15. do 19. svibnja 2019. godine.

Studenti iz cijelog svijeta okupit će se na pet dana radi učenja i umrežavanja. Osim akademskog programa, svim sudionicima bit će ponuđen opsežan društveni program s kulturnim, kulinarskim i sportskim komponentama. Sudionici ljetne škole imat će priliku proširiti svoje privatne i poslovne veze u jednom od glavnih središta sportskog upravljanja u Europi.

Detalji o događaju:

Datum: 15. do 19. svibnja 2019.
Mjesto: Kampus Sveučilišta Europea de Madrid, Španjolska.
Sadržaj: Fokus će biti na međunarodnom sportskom marketingu. Znanje iz ovog područja neophodno je svim sportskim menadžerima.
Ciljevi: stjecanje novih znanja i stručnosti na području međunarodnog sportskog marketinga. Uz teoriju, studenti će moći primijeniti naučene profesionalne marketinške alate u sportskim organizacijama.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ili su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati organizatora na: easmsummerschool@eventsgb.com ili se jednostavno zaputite na Facebook fanpage!

 

Partneri
Europska asocijacija za sportski menadžment

Hrvatska olimpijska akademija

Hrvatski olimpijski odbor

Sport Business Chain

UP Energy Beverages

Galaxy travel agency

Međimursko veleučilište u Čakovcu

Koestlin

Hrvatska udruga profesionalnih sportaša

Sophico

Visoka poslovna škola PAR

Visoka škola Aspira

Kineziološki fakultet u Zagrebu