"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i događajima!

Savjetovanje u sportu


Objavljeno:  02.04.2020.   
Podijelite:

ZAŠTO?

Muči Vas kako treba izgledati dnevni red sjednice skupštine Vašeg kluba ili procedura sazivanja, osnivate klub, a ne snalazite se najbolje u moru zakona i pravilnika koji se tiču sporta? Zanima Vas koja su davanja državi prilikom isplate honorara sucima ili kako ispravno ispuniti putni nalog? Internet stranica Vam vapi za obnovom te se pitate koliko često treba komunicirati preko društvenih mreža s Vašim korisnicima i na koji način? Trebate savjet kako organizirati trenerski kamp ili neku mini sportsku konferenciju? GDPR Vas je zatekao nespremne i tražite rješenje kako najbezbolnije nastaviti nesmetan rad Vaše sportske udruge? Sponzorstvo ili donacija vječito pitanje koje je i Vama došlo na stol? Upravljate sportskim objektom, no sportski menadžment Vam nije jača strana te Vas zanima kako ga bolje iskoristiti?

KAKO?

Spremni smo Vam pomoći odgovoriti na ova i sva druga pitanja vezana za sportski menadžment, ali i sport općenito, stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se javite na naš mail: info@hasm.hr

Neka pitanja i odgovore ćemo objaviti (naravno imajući u vidu Vašu privatnost) kako bi ih i drugi mogli iskoristiti za napredak svoje sportske organizacije čime činimo da se sportski menadžment promovira ne samo u teoriji, već  i u praksi što treba biti u interesu svima nama koji želimo dobro hrvatskom sportu!

Znanje treba dijeliti!

Iako ćemo se potruditi odgovoriti najbolje što možemo, ovim putem ne preuzimamo odgovornost za eventualne propuste u tumačenju koji su proizašli u najboljoj namjeri.

Partneri
Europska asocijacija za sportski menadžment

Hrvatska olimpijska akademija

Hrvatski olimpijski odbor

Sport Business Chain

UP Energy Beverages

Galaxy travel agency

Međimursko veleučilište u Čakovcu

Koestlin

Hrvatska udruga profesionalnih sportaša

Sophico

Visoka poslovna škola PAR

Visoka škola Aspira

Kineziološki fakultet u Zagrebu