"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Poziv za volontiranje u HASM-u!


Objavljeno:  28.01.2020.   
Podijelite:

U doba kad svi vode dinamičan život prepun obaveza, ideja za volontiranjem čini se suluda. Ulagati vlastito vrijeme i energiju bez da nam se to vrati u novčanom obliku, za mnoge je teško shvatljiv životni koncept.

S druge strane, imamo primjere gdje ljudi ulažu čak i novac volontirajući jer žele izgradit nešto, postavit temelje za budućnost, žele napravit promjenu u današnjem svijetu.

Niti jedan volonter ne bi trebao očekivati da će on samostalno svojim radom promijeniti svijet i sagraditi sustav kakav on smatra da je ispravan, ali naporima kao zajednica koja se stvori iz pravih razloga, možemo skupa doći i do pravog rješenja.

Upravo ti volonteri koji ulažu svoje raspoložive resurse su oni zbog kojih imamo mogućnost gledati Olimpijske igre i druge sportske događaje jer bi bez njih organizacija bila teško izvediva. Usprkos tome svi znamo za imena poput Michael Phelpsa, Usain Bolta, Simone Biles i razne druge sportaše koji se iskažu svojim nastupima, ali ne znamo ime ni jedne osobe koja je sudjelovala u postavljanju igrališta, skakaonica, terena i ostalih potrebnih rekvizita da bi sportaši zablistali.

Ono što povezuje volontere je timski rad i da to što rade, rade radi sebe, a ne radi slave. Volontiranje je jedinstvena poslovna sfera koja nam u budućnosti pri zapošljavanju ili osnivanju svoje tvrtke / udruge može pomoći u velikoj mjeri. Osim potrebnog znanja, volontiranjem stječemo određeni broj kontakta, upoznajemo ljude, druge kulture i drugačije načine razmišljanja. Učimo aktivno slušati i pomagati drugima.

Stoga vas pozivamo da se pridružite HASM-u i zajedno promijenimo budućnost. Kako stupiti u kontakt s nama, pronađite na linku!