"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

HASM i HUPS potpisali Sporazum o suradnji


Objavljeno:  12.09.2018.   
Podijelite:

Hrvatska asocijacija za sportski menadžment i Hrvatska udruga profesionalnih sportaša potpisali su Sporazum o suradnji kojim će se poticati razvoj sportskog menadžmenta i obrazovanje sportaša kako bi se isti što bolje pripremili za karijeru nakon sportske karijere.

Sporazum je potpisan na temelju zajedničkih interesa s ciljem poticanja pozitivnih promjena u sustavu sporta u Republici Hrvatskoj. Navedena suradnja otvara niz područja i aktivnosti za obje organizacije; od sudjelovanja na projektima od zajedničkog interesa, razmjene podataka i informacija, istraživanja i analiza, izrade prijedloga poboljšanja sustava sporta, do zajedničke organizacije konferencija, seminara i radionica.

“Potpisivanje partnerstva s Hrvatskom udrugom profesionalnih sportaša logičan je slijed događaja obzirom na zajedničke ciljeve i strast koju posjedujemo kako bismo potaknuli potrebne promjene. Radujemo se svim budućim zajedničkim aktivnostima.” – izjavio je izvršni direktor Hrvatske asocijacije za sportski menadžment Nino Kapitanović.