"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i događajima!

HASM i HUPS potpisali Sporazum o suradnji


Objavljeno:  12.09.2018.   
Podijelite:

Hrvatska asocijacija za sportski menadžment i Hrvatska udruga profesionalnih sportaša potpisali su Sporazum o suradnji kojim će se poticati razvoj sportskog menadžmenta i obrazovanje sportaša kako bi se isti što bolje pripremili za karijeru nakon sportske karijere.

Sporazum je potpisan na temelju zajedničkih interesa s ciljem poticanja pozitivnih promjena u sustavu sporta u Republici Hrvatskoj. Navedena suradnja otvara niz područja i aktivnosti za obje organizacije; od sudjelovanja na projektima od zajedničkog interesa, razmjene podataka i informacija, istraživanja i analiza, izrade prijedloga poboljšanja sustava sporta, do zajedničke organizacije konferencija, seminara i radionica.

“Potpisivanje partnerstva s Hrvatskom udrugom profesionalnih sportaša logičan je slijed događaja obzirom na zajedničke ciljeve i strast koju posjedujemo kako bismo potaknuli potrebne promjene. Radujemo se svim budućim zajedničkim aktivnostima.” – izjavio je izvršni direktor Hrvatske asocijacije za sportski menadžment Nino Kapitanović.

 

Partneri
Europska asocijacija za sportski menadžment

Hrvatska olimpijska akademija

Hrvatski olimpijski odbor

Sport Business Chain

UP Energy Beverages

Galaxy travel agency

Međimursko veleučilište u Čakovcu

Koestlin

Hrvatska udruga profesionalnih sportaša

Sophico

Visoka poslovna škola PAR

Visoka škola Aspira

Kineziološki fakultet u Zagrebu