"The New Generation of Thinking"

Za stručne i educirane profesionalce u sportskim organizacijama i eventima koji donose promjene u upravljanju sportom!

Bliži nam se Sport Fest 2018.


Objavljeno:  29.08.2018.   
Podijelite:

Predstavljamo veliku sportsku priču u Poreču! Pod pokroviteljstvom Grada Poreča, TZ Grada Poreča, TZ Istre te vodeće hotelske grupacije Valamar Riviera u listopadu ove godine, točnije od 12. do 14.10. održat će se Sport Fest – sajam sporta koji će objediniti konferencijski, sajamski i zabavni dio.

Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj predstaviti strast prema sportu i zdravom načinu života. Organizatori ovom manifestacijom spajaju sportske profesionalce, klubove, udruge i saveze s entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama i predstavljaju sve koji imaju aktivne veze sa sportom – sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Konferencija je ove godine usmjerena razvoju sporta i poduzetničkih sportskih priča. Na listi predavača našli su se Ivica Kostelić, Pero Kuterovac, Arsen Šolić, Vlatka Kamenić-Jagodić, Vanja R. Fijan, Berislav Sokač, Juraj Čošić, Željko Vela, Vlasta Brozičević, Luka Škrinjarić, Klaudija Bubalo, Sanela Škorić, Alen Paliska, Goran Rihelj, Vladimir Miholjević i Davor Rostuhar!

Vjerujemo kako će koferencija biti zanimljiva i edukativna svima onima koji se sportom bave ili o tome tek razmišljaju!

Vidimo se u Poreču!